Elektromagnetische update dinsdag 4 augustus 2020

Extreme zonnewind snelheid, nog steeds verhoogde x-ray lichtfrequentie op Aarde en er waren een paar kleine x-ray zonnevlam piekjes. Aan het einde van deze dag ontstond er een (bijna) elektronen storm en een lichte gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit. Lees hieronder de uitgebreide uitleg, met inzicht in de mogelijke symptomen die je kunt ervaren.

Deze afbeelding laat de zonnewind snelheid zien. De normale gemiddelde waarde van de zonnewind snelheid is rond de 400, dus een snelheid die piekte rond de 750 is wel extreem te noemen. Tijden zijn U.T.

Extreem hoge zonnewind snelheid

Op deze dinsdag was het grootste nieuws dat de extreme zonnewind snelheid die maandag 3-8 was ontstaan in de nacht 3:30 uur haar piek had en deze lag rond de 750 km/sec. Dat hebben we al een hele tijd niet meer gezien in de rust periode van het zonneminimum waarin de Zon nu is. Omdat de zonnewind dichtheid laag bleef, was de impact op het magnetisch veld en op de beschermende magnetosfeer rond de Aarde niet extreem of instabiel. Vanaf 19:00 uur begint de zonnewind snelheid weer te zakken naar ongeveer 600 km/sec. Maar dat is nog steeds sterk verhoogd, dus in de avond en nacht kun je mogelijk nog steeds ascentiesymptomen ervaren. De Kp-index ging voor een korte periode ook naar bijna stormlevel Kp-index level 4 (code geel), dit was tussen 5:00 en 8:00 uur. Inmiddels is de kp-index vanaf 17:00 weer gezakt naar normale lage waarden voor een zonneminimum waar we nu in verblijven tot diep in 2021 volgens de experts.

Dit is een animatie van de zonnewind snelheid en de situatie die dit veroorzaakt op de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Het rood laat de hoge snelheid zien van de zonnewind.

Symptomen verhoogde zonnewind

De ascentiesymptomen kunnen best flink zijn als de zonnewind snelheid zo hoog oploopt. Je kunt mogelijk ongemakken ervaren zoals zoals hoofdpijn, misselijkheid, draaierigheid, slecht zien, fluittonen in de oren en hoofd enz. Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Door de hoge frequentie van de deeltjes kun je ook uit je aardeverbinding getrokken worden en daardoor worden de symptomen erger, omdat je niet meer de hoogfrequentie zonnewind kunt ontladen. Dus met blote voeten op het gras of de aarde/strand gaan lopen of liggen of een wandeling in de natuur of andere manier om te aarden (Zoals met een speciaal geopende Hematiet uit mijn praktijk gaan zitten of slapen.) Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

De gele balken geven aan dat in die periode de beschermende magnetosfeer rond de Aarde het zwaarder had. Dit was nog net geen zonnestorm, dan worden de balken rood. Tussen 3:00 en 6:00 uur UTC was de zonnewind verhoogd. Inmiddels is deze weer gezakt naar lage waarden van Kp-index 1 (code groen).
Dit zijn de x-ray zonnevlammen. Op deze dinsdag waren er weer twee kleine B-Klasse x-ray zonnevlammen.

X-ray zonnevlammen

De lichtfrequentie rond de Aarde is nog steeds constant verhoogd (hoog in de A-klasse) en daardoor kan het zenuwstelsel mogelijk overbelast aanvoelen. Er was een kleine B-Klasse x-ray zonnevlam rond 14:30 en opnieuw rond 18:00 uur.

Symptomen zonnevlammen

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed. Dat is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Op deze dinsdag 4-8 was er een bijna elektronenstorm. Zie bij het rode pijltje. Het ziet er naar uit dat de elektronen niet boven het stormniveau gaan komen, maar terug zakt naar meer normale waarden.

Bijna elektronenstorm

Dat was lang geleden dat de elektronen naar het niveau gingen van elektronenstorm. De elektronen zijn al bijna heel 2020 extreem laag in hun hoeveelheid in de ionensfeer rond de Aarde. Het ziet er naar uit dat de stijging van de elektronen niet zal doorzetten, maar dat betekent niet dat we hier geen symptomen van ondervinden. Elektronen vertegenwoordigen de elektrische pool rondom de Aarde en als deze hoog geladen is met deeltjes, dan is er meer elektriciteit aanwezig. Dit kan betekenen dat je makkelijker in hoogfrequente energieën en staat van zijn komt. Dan is je bewustzijn hoog en de mogelijke inzichten in situaties en jezelf ook. Het kan ook zo zijn dat als je de hoge frequenties niet goed kunt verwerken, dat je dan juist angst ervaart en/of uit je aarding gaat. Tijdens een elektronenstorm nemen de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde toe in aantal. Daardoor verschuiven de elektrische en magnetische verhouding in de atmosfeer. Het elektrische neemt toe in kracht en daardoor is het mogelijk dat je moeizamer energetisch verbinding kunt maken met de Aarde. In deze periode is het meestal makkelijker om inzichten te krijgen, jezelf te ontdekken in verbinding met wie je in Wezen bent, met bijbehorende  bijzondere bliss ervaringen.

Er was een kleine gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit tussen 8:00 en 12:00 E.T.

Gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit (SR)

De SR was gedeeltelijk actief op deze dinsdag tussen 8:00 en 12:00 E.T. De piek was rond 10:00 uur met een kleine intensiteit (A1=amplitude 39). Dat is niet echt een grote SR activiteit en dit zal nagenoeg geen ascentiesymptomen geven.

Dit is de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit. Dit was een lage intensiteit met de piek rond 10:00 E.T.

Symptomen schumannresonantie activiteit

De SR was zeer mild, dus de onderstaande beschrijving mag je lezen met in gedachten genomen dat de symptomen ook zeer milde zijn. De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder het bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞 © Manuela van der Knaap

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

LAATSTE NIEUWS:

1x per week op dinsdag worden de bestellingen verzonden. Je kan gewoon aankopen doen in de webshop. De webinars en kristaldagen gaan gewoon door. Workshops en consulten starten nog niet.

YouTube video. ‘Radicale vernieuwing en de kracht van de bezielde basis van het leven’. Radicale verandering in 2023. Podcast met Manuela over 2023:  https://www.youtube.com/watch?v=Y_60iYb21HQ

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 2 juni 2023
Geplaatst op 18 mei 2023

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

MET VOORUITZICHTEN WEEK: Kort alle verstoringen: Verhoogde protonen, M-klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, korte elektronencrash, hoge korte Schumannresonantie pieken, periode met kosmische stralingsalert. Lees meer…
MET VOORUITZICHTEN WEEK: Extreme chaos met meerdere CME’s, GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, M-klasse grote zonnevlammen aarde gericht en een heftige protonenstorm, meerdere zonnestormen, een aantal korte Schumannresonantie pieken en een elektronencrash. En er is ook nog een andere magnetische verbinding met de Zon (HCC).Lees meer…
MET VOORUITZICHTEN: Zonnestorm, GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, M-klasse grote zonnevlammen aarde gericht en dus een heftige protonenstorm maandagmiddag en een elektronencrash.En er is ook nog een andere magnetische verbinding met de Zon (HCC). Lees meer…

Plaats een reactie