Elektromagnetische update maandag 12-4

Kort overzicht: Een uitzonderlijk diepe elektronen crash, lichtfrequentie begint licht te stijgen, zonnevlam zijkant Zon, milde zonnewind (nacht) en een milde Schumannresonantie activiteit. Lees meer…

Er was een uitzonderlijk diepe elektronen crash in de ochtend tussen 6:30 en 11:00 uur (symptomen: Pijnlijk onderlichaam, heupen, benen, alsof je lood in je schoenen hebt en psychisch kan alles er even heel zwart en zwaar uitzien tijdens een elektronencrash.)

De lichtfrequetie stroom begint weer langzaam te stijgen sinds zondag. Deze is maandag boven in de A-Klasse en dat is nog steeds niet heel hoog, maar begint weer een beetje mee te doen. (symptomen: Hogere lichtfrequentie, makkelijker hoger bewustzijn en contact met hoger Zelf.)

Er was een zonnevlam aan de zijkant van de Zon. Deze begon al op zondagavond rond 22:00 uur en ging ook van zondag op maandagnacht nog door. Deze was niet op de Aarde gericht en had dus geen impact met X-ray niveau. Maar hooggevoelige mensen voelen deze verhoging van de lichtfrequentie in de zonnestelsel wel. (symptomen: Zenuwstelsel overbelasting, hoofdpijn, emotioneel uit evenwicht enz. of juist lekker in de flow van hoger bewustzijn komen.)

De zonnewind die verwacht werd op zondag, kwam op zondagavond en was nog in de nacht actief tussen 22:00 en 5:30. Het was een zeer milde stijging van de zonnewind dichtheid, bijna niet noemenswaardig. Het hoogste punt was rond 4:45 uur met 16 p/cm3. (symptomen: zonnewind zijn grove deeltjes die je hoort en voelt razen door je heen. Dit kan moeheid en een kort lontje veroorzaken enz.)

De Schumannresonantie is de afgelopen dagen steeds in korte full spectrum pieken actief. Zaterdag en zondag rond dezelfde tijd namelijk 11:30 met een lage intensiteit (zaterdag 10-4: A1=amplitude 28 en zondag 11-4 A1=amplitude 25) Maandag was er rond 16:00 uur was gedeeltelijk (niet full spectrum) dus alleen de lagere frequenties werden in beweging gezet in ons lichaam. (A1=amplitude 32). Is allemaal niet heel intens maar mild en of je de SR ervaart of niet hangt af of er nog meer verstoringen zijn, waardoor de SR activiteit dan als extra activiteit er boven op heel heftig kan voelen. In de middag waren er geen andere activiteiten, dus waarschijnlijk heb je deze niet zo gevoeld. (Symptomen: mogelijk allerlei symptomen, zoals misselijkheid, hoofdpijn, kort lontje en nog veel meer. Lees in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onder het artikel meer over de algemene symptomen.

Ik weet nog niet of ik tijd heb om de grafieken te plaatsen, maar dit is het korte verslag.

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

LAATSTE NIEUWS:

De bestellingen worden 1x per week verzonden. Bestel je voor dinsdag 16:00 uur, dan worden je bestelling dezelfde week verzonden. (Meestal op woensdag of donderdag afgegeven bij DHL.) Als de gelegenheid het toelaat worden de bestellingen van woensdag en/of donderdag ook verzonden in dezelfde week, maar geen garantie dus als je besteld na dinsdag 16:00 uur. Neem een kijkje in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. De laatste zijn de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke).

NIEUWE VIDEO over de Totale Super Nieuwe Maan Eclips van maandag 8-4-2024:https://www.youtube.com/watch?v=tmctzGBV_u0

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Podcasts op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0  https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

Er wordt een nieuwe website gebouwd met veel technische verbeteringen, een optimale mobiele versie en een lichtere kleur regenboog-achtergrond. Het is helaas nog niet gelukt om de website te verhuizen naar de nieuwe versie. Dus je ziet  nog de oude omgeving. De nieuwe versie komt zo snel als verantwoord is online.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 6 mei 2024

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Zeer hoge X-ray pieken, situatie nog steeds tegen protonenstorm aan, mildere GROTE ZONNEVLAM ALERT en milde zonnestorm. Donderdag 16-5 was er een milde elektronencrash, zonnestorm tot kp-6, protonenstorm en een wisseling van magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC), die nu weer in een ‘ongewone’ magnetische verbinding zijn. In dit artikel ga ik de situatie van de afgelopen weken evalueren, omdat er toch een factor van manipulatie was van HAARP.
de grootste zonnevlam tot nu toe. Lees meer hieronder met grafieken en uitleg symptomen…
Nog steeds zeer hoge M-klasse en X-klasse zonnevlammen die aankomen op aarde, ZEER HOGE GROTE ZONNEVLAM ALERT, protonenstorm, nog een keer kort hoge kp-7 zonnestorm en 2x hoge korte full spectrum Schumannresonantie activiteit. Lees meer…

1 gedachte over “Elektromagnetische update maandag 12-4”

Plaats een reactie