Elektromagnetische update vrijdag 17-6

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 17-6: (bijna) zonnestorm/verhoogde zonnewind snelheid, pittige Schumann resonantie activiteit en een wisseling van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde (HCC). Alles bij elkaar is het toch best goed voelbaar met symptomen. UPDATE: Vrijdagmiddag was er een zonnevlam C-5.61 waarschijnlijk op de aarde gericht. Lees hieronder meer…

❤️

Afb: Dit is een afbeelding van de Kp-index. Hiermee wordt de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde weergegeven op de zonnewind en andere kosmische verstoringen.

Bijna zonnestorm

De verhoogde zonnewind (zonnestorm) is ook nog steeds actief op dit moment. Donderdagavond vanaf 23:00 tot 2:00 uur was er een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken). En vanaf 7:30 liep de verhoogde zonnewind snelheid nog hoger op naar ongeveer 630 km/sec. en dat is pittig hoog en zeker voelbaar. (Lees symptomen als pittig. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind snelheid, gemeten door de GOES satelliet.

❤️

En omdat er tussen 8:00 en 9:00 uur een pittige Schumannresonantie activiteit bezig is, voelt het allemaal knap heftig.

❤️

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur.

Schumannresonantie activiteit

Er was tussen 8:00 en 9:00 uur een pittige full spectrum Schumannresonantie activiteit met een pittig hoge intensiteit. (61 amplitude). (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er wel met de zonnestorm en onze aarding is instabiel omdat de magnetisch verbinding tussen de Zon en aarde aan het wisselen is vanochtend en dus zijn er best pittige reacties mogelijk. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens.)

Afb: Dit is een weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur. Zie rode pijl voor de verstoring.

❤️

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet Crossing en het moment waarop de aarde loskwam van de magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon.

Wisseling magnetisch verbinding Zon en aarde (HCC)

Onze aarding is instabiel, omdat de magnetisch verbinding tussen de Zon en aarde aan het wisselen is. Dat begint vanochtend en daardoor voelt alles instabieler. De magnetische verbinding tussen de polen van de aarde en de Zon gaat weer terug naar zijn normale verbinding. Tijdens deze wisseling zijn de symptomen die tijdens de ongewone verbinding er zijn extra heftig. Om 9:00 uur ging de verbinding met de Zon los en dan wordt het heftiger tot het moment waarop we weer magnetische verbinding hebben met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Dat gebeurde rond 11:00 uur en vanaf dat moment is de magnetische verbinding weer normaal en zijn de symptomen meestal weer verdwenen. We noemen deze verstoring de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Deze verstoring was actief vanaf 7 juni 2022 en heeft normaal een cyclus van 3 weken. (Mogelijke symptomen HCC: tintelende of slapende handen en voeten en de aarding voelt vreemd of is moeizamer te maken dan normaal.)

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen. Zie rode pijl voor de C-klasse zonnevlam.

X-ray zonnevlam UPDATE!!!

Er was een hoge C-Klasse X-ray zonnevlam rond 13:20 uur (C-5.61). Het is niet helemaal helder waar de zonnevlek stond die de zonnevlam produceerde. Het lijkt erop dat de zonnevlam toch gedeeltelijk richting de aarde gericht stond en dat we dan dus over 3 dagen weer extra verhoogde zonnewind zullen hebben of een zonnestorm. (Symptomen: Lees als heftig: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen.)

❤️

Heb het goed…💞

© Manuela van inzichten.com

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de nieuwe Maan van woensdag 29 juni 2022 . Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-29-juni-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda  .)

**Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op donderdag 7 juli 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEINTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-wo-8jun22/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

LAATSTE NIEUWS:

De bestellingen worden 1x per week op dinsdag (met soms een uitloop naar woensdag) verzonden. Neem een kijkje in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen, Chevron Amethist, de Phi-Vogel-Wortel-Amethist zijn weer op voorraad en er zijn nieuwe Morionkwartsen onderweg uit Mongolie, maar die zijn al uitverkocht. Eind februari komt er een nieuwe partij in de webshop.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Nieuwe podcast: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0  https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

Er wordt een nieuwe website gebouwd met veel technische verbeteringen, een optimale mobiele versie en een lichtere kleur regenboog-achtergrond. De website gaat waarschijnlijk in februari 2024 LIVE.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 23 februari 2024

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

& VOORUITZICHTEN. Hoogste zonnevlam van afgelopen jaren, GROTE ZONNEVLAM ALERT en milde zonnestorm verwachting voor het weekend.
Milde verhoogde zonnewind en C-klasse zonnevlammen. Verwachtingen voor milde zonnewind en zonnevlammen. Lees meer over dit goede nieuws…
Vooruitzichten & hoge X-2.56 zonnevlam vanaf de rand van de Zon en situatie tegen protonenstorm aan. & Grote zonnevlam alert

Plaats een reactie