Elektromagnetische update woensdag 10-5 & VOORUITZICHTEN WEEK

Actuele verstoringen: Kort alle verstoringen: Extreme chaos met meerdere CME’s, GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, M-klasse grote zonnevlammen aarde gericht en een heftige protonenstorm, meerdere zonnestormen, een aantal korte Schumannresonantie pieken en een elektronencrash. En er is ook nog een andere magnetische verbinding met de Zon (HCC). Het is weer pittig, dus als je plotseling intens moe bent, dan weet je waar het van komt. Wees lief voor jezelf en neem de rust. En er komt dus nog meer zonnestorm aan.

Hieronder een korte samenvatting van alle verstoringen. Scroll verder naar beneden om de grafieken te zien met uitleg eronder en de symptomen erbij. (punt 1 t/m 5)

KORTE SAMENVATTING & VERWACHTINGEN: Er waren een aantal grote zonnevlammen van de M-klasse die op de aarde gericht was rond middernacht. De Zon vuurt zoveel CME’s met stralingsdeeltjes af, dat het bijna niet mogelijk is om overzicht te krijgen wat de aarde wel of niet gaat raken. Het is een wir war van zonne- en deeltjes stormen die alle richtingen uit gaan. Het enige dat vast staat voor de komende dagen is dat het intens wordt en dat er meerdere protonenstormen en zonnestormen zullen zijn. Zeker tot zaterdag en dat de Zon ook nog doorgaat met het vuren van X-ray zonnevlammen van de M- en X-klasse. Vooral de stralingsdeeltjes van de protonenstorm maken het extra intens. Dit betekent dat er een lading plasma onderweg is naar de aarde. Die hoor je aankomen met hoge fluittonen in oren en hoofd. De situatie is weer nog meer complex geworden met verschillende zonnestormen. Dus ik begin er nog niet eens aan om het te omschrijven. Het wordt gewoon intens de komende dagen. Waarschijnlijk pas op zondag wat rust, maar het kan ook nog langer gaan duren.

Verder was er ook nog een elektronencrash tussen 7:00 en 13:30 uur. Dat maakt dat je misschien een pijnlijk onderlichaam hebt, of een gevoel lood in je schoenen te hebben. Ook kan je alles wat zwaarder en negatiever zien dat reëel is.

De Schumannresonantie was met korte full spectrum pieken verstoord. Rond 10:00 uur ongeveer 25 amplitude en rond 14:00 uur rond de 35 amplitude. Dus dat is niet heel extreem, maar voelt heftiger, omdat er veel andere heftige verstoringen zijn en dat is het net die nekslag.

SPECIAL OVER DE HOGE ZONNEACTIVITEIT DE SINDS 2022 EXTREEM OPLOOPT: Zie artikel van 3-5: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-woensdag-3-5-vooruitzichten-special-over-de-hoge-zonne-activiteit/

EXTRA AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Ik heb de afgelopen tijd gemerkt dat ik het doel van de elektromagnetische updates meer zichtbaar mag gaan maken. DEZE VERSTORINGEN BRENGEN JE GROEI EN BEWUSTZIJN. Dus hierbij nog even een belangrijke kanttekening van mij (Manuela): Ook als je ‘last’ hebt van de verstoringen van de Zon, weet dat dit een organische manier is van het universum en de Bron om je te helpen blokkades op te lossen in jezelf en je klaar te maken om mee te gaan in de frequentie verhogingen die deze tijd ons brengt in het nieuwe tijdperk van Waterman. Alles wordt met de verstoringen als het ware in de psyche en het lichaam losgetrild. Ook komen er steeds kosmische informatie van de grote Centrale Zon en andere dimensies mee met de frequenties die de Zon spuwt en dus doorgeeft. Hiermee wordt je energielichaam geupgrade.

Wanneer je beseft dat de symptomen die je ervaart signalen zijn dat er hard gewerkt wordt bij jou van binnen en dat je lichaam dus van je vraagt om een stapje terug te doen en te luisteren naar jezelf en wat je nodig hebt om alles in jou weer op 1 lijn te krijgen. En daarmee bedoel ik, dat soms onze geest en wilskracht veel meer willen of moeten dan goed voor je is. Door rust in te bouwen, de natuur in te gaan of bijvoorbeeld met mijn meditatie-webinars mee te doen, komt alles weer samen in het NU in jou. En daarom doe ik de meditatie-webinars op de manier zoals ik ze doe, om alles van binnenuit weer in evenwicht te brengen en te integreren. Veel meer heb je niet nodig. Het is als het ware uitpakken van wat er al is, herinneren. Maar ook los je met de verstoringen op een organische manier veel op in jezelf en krijg je een push in je bewustzijn waarmee je inzicht krijgt in je patronen die je vasthouden in het oude. Daardoor is het in deze tijd voor de meeste mensen niet (meer) nodig om nog van alles en nog wat te doen om je bewustzijn in beweging te brengen. De toenemende verstoringen brengen de meeste mensen al genoeg activatie en bewustwording. Dus omarm de verstoringen en weet dat het een doel dient. De mineralen waar ik mee werk en die ik ook adviseer om je te helpen versnelt te ont-laden en een richting te wijzen, zijn vrienden op je pad om je te begeleiden op een snelle en positieve manier de doorgang te vinden in jezelf. Van binnenuit herinneren dus. En om je zelfstandig te maken, te leren naar jezelf te luisteren, van binnenuit te volgen en zelfstandig te maken.

Wat je het meest dient in een wereld van groeiend eenheidsbewustzijn is leren hoe te luisteren naar jezelf en het vertrouwen in jezelf te vergroten. Of om je passie te vinden en dus het plezier te vergroten in je leven. Deze verslagen van de verstoringen zijn er voor om je inzicht te geven in elektromagnetische verstoringen, zodat je ze zelf kan gaan herkennen. Dat is wat ik je graag wil brengen met mijn updates. Ik wens je alvast een heel fijn week ❤️
❤️
Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

De processen en ongemakken die je ervaart hebben te maken met alles wat zich ontvouwt rondom de Maansverduistering van a.s. vrijdag 5-5-2023: https://inzichten.com/leef-je-bezieling-met-jouw-tribe/
Actuele inzichten in de innerlijke processen kan je lezen in het artikel over de totale ECLIPS van donderdag 20-4. DIT IS TEVENS DE JAARHOROSCOOP: https://inzichten.com/radicale-vernieuwing-en-de-kracht-van-de-bezielde-basis-van-het-leven/

Interesse in een online workshop?: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-21-mei-2023/
❤️
Mijn laatste video over de groei, processen en inspiratie van de Bronstroom in Leeuw actueel voor 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE
❤️
❤️

Hieronder een korte samenvatting van alle verstoringen. Scroll verder naar beneden om de grafieken te zien met uitleg eronder en de symptomen erbij. (punt 1 t/m 5) ONDERAAN DIT ARTIKEL VIND JE INFORMATIE WAT JE ZELF KAN DOEN OM DE OVERBELASTING VAN SYMPTOMEN TE VERMINDEREN.

Heb je veel aan deze elektromagnetische updates, dan ontvang ik met veel dankbaarheid een HARTdonatie, zodat dit werk gratis aangeboden kan blijven worden: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (pittig) & VOORUITZICHTEN

Afb: (Algemene info over grafiek) Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland van 10 dagen, per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm. Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek. TIJDEN IN DE GRAFIEK +2 VOOR ONZE TIJD.

Er kwam een complexe situatie naar de aarde met verschillende zonnestormen. Er zijn meerdere stralingsdeeltjes stormen (protonenstormen) richting de aarde onderweg. De verwachting is dat we de Kp-7 wel gaan halen. Dit keer waarschijnlijk niet zo’n grote kans op noorderlicht.

(Symptomen zonnewind/zonnestorm : WEL AAN DE ORDE NU. Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld. Kp-6 is heftig en Kp-7 is zeer heftig. Verhoogde zonnewind is milde verhoogd 500 km/sec en gemiddeld 575 km/sec en hoog boven de 650 km/sec. : je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een grafiek die de zonnewind snelheid weergeeft van woensdag 10-5. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een puntje oranje en dus gemiddeld verhoogd van intensiteit. Deze verhoging van de zonnewind snelheid is mild tot gemiddeld voelbaar.

De zonnewind loopt vanaf 00:00 uur weer op naar 575 km/sec. De hoogste zonnewind snelheid was rond 2:00 uur met 670 km/sec. De verwachting is dat het rond de 700 km/sec zal blijven en dat is zeer pittig voelbaar met deeltjes die door je heen razen. Maar vooral de hoge zonnewind dichtheid is wat de nekslag gaf in de nacht tussen 4:30 en 7:00 uur hoogste verstoring rond 4:30 uur met 65 km/sec. Zie grafiek hieronder.

Afb: Dit is een grafiek die de zonnewind dichtheid weergeeft van woensdag 10-5. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is rood en dus zeer intens verhoogd van intensiteit. Deze verhoging van de zonnewind snelheid is intens voelbaar. Vooral als zowel de zonnewind dichtheid als -snelheid verhoogt zijn is het vaak intenser voelbaar.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: NIET AAN DE ORDE: (ALLEEN AAN DE ORDE TIJDENS DE RODE PUNTJES IN DE GRAFIEK hierboven.) (tijdens rode puntjes in de grafiek hierboven): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit is een korte termijn vooruitzicht voor de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind. Volgens de vooruitzichten is er een pittige zonnestorm komende nacht. Het model geeft daarna milde verhogingen aan, maar dat klopt niet, want er zijn meerdere zonnestormen onderweg naar de aarde, dus dat gaat zeker tot zondag nog wel door.

Afb: lange termijn vooruitzichten voor de Kp-index en dus de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnestorm. We zien een hoge verwachting van zonnestorm voor maandag 8-5, maar dat bleef nog onder kp-6, dus dat viel mee. De lange termijn vooruitzichten zijn ook nog niet bijgewerkt. De komende dagen tot zondag 14-5 zeker nog zonnestormen. Misschien nog wel langer.

Dit is een vooruitzicht waarin de zonnestorm verwacht wordt op woensdagavond rond 20:00 uur, maar er komt nog meer. Het is door de enorme chaos van CME’s en zonnestormen enorm moeilijk om te voorzien wat er wel en wat er niet naar de aarde onderweg is. Dus ook dit model is niet bijgewerkt met de laatste informatie.

Afb: dit is de verwachting voor 3 dagen voor de zonnewind en de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. De verwachting is intense zonnestorm. Er zijn op donderdag en vrijdag heftige zonnestormen waarschijnlijk zelfs en G3 zonnestorm in de lijn van de verwachting. De situatie blijft intens tot zondag 14-5.

Afb: Dit is een overzicht van de verwachtingen voor de komende week voor de zonnestormen. Deze is nog niet bijgewerkt met de laatste CME’s die richting de aarde onderweg zijn. De situatie van woensdag gaat nog zeker tot donderdag door en gaat daarna afzwakken. Dus je kan het hele model opschuiven en de situatie van woensdag is dan voor donderdag, donderdag is dan voor vrijdag enz. Het schuift dus allemaal een dag op. Pas zondag waarschijnlijk rustiger.

Afb: Dit overzicht laat het risico zien voor stralingsstormen/protonenstormen. Ook deze situatie schuift een dag op. Dus woensdag wordt donderdag enz.

❤️

2. ACTIVITEITEN OP DE ZON (pittig) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van woensdag 10-5 en laat de gaten in de corona van de Zon zien. Er zijn meerdere gaten op de aarde gericht staat. De rij rode pijl rechts in het midden zijn de zonnevlekken de grote M-klasse zonnevlammen en protonenstormen hebben geproduceerd en voor een deel op de aarde gericht staat. Er is ook een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: WEL AAN DE ORDE. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Wil je weten waarom de Zon zo actief is de laatste laat en hoe zich dat verder ontwikkeld, kijk dan in het artikel van dinsdag 10-1. Daar lees je de extra informatie bovenaan het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Afb: Protonen woensdag 10-5. De protonen zijn in protonenstorm. Deze grafiek laat meerdere protonenstormen zien. Dit kan totdat de zonnestorm die onderweg is naar de aarde is aangekomen zo blijven en mogelijk zelfs toenemen tot zaterdag. Er is ook nog steeds een protonenstorm alert met 99% kans. Dit is een zeer intense situaties.

WAT BETEKENT HET WANNEER ER PROTONENSTORM IS: NU AAN DE ORDE. Het gebeurd eigenlijk erg weinig dat de protonen in stormlevel zijn. Wanneer ze dat wel zijn, dan is de zonnestorm extra heftig. SYMPTOMEN: Zelfde als bij zonnestormen, maar dan intenser en grovere deeltjes. (Symptomen zonnestorm: Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.) Bij PROTONENSTORM: Mogelijk benauwd of voelde je de protondeeltjes pittig binnenkomen. Apparaten kunnen kapot gaan met protonenstorm, elektrische problemen en de kans op Black-outs is groter tijdens protonenstormen. Een protonenstorm maken we heel zelden mee en is dus best uniek.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor woensdag 10-5. (Grafiek +2 uur voor onze tijd.)

Er is nu ook een GROTE ZONNEVLAM ALERT actief, met 65% kans op M-klasse en 20% kans op X-klasse zonnevlammen. Ook is er een 99% kans op protonenstorm. Dus echt super intens allemaal. Dan komen er echt grovere deeltjes vanaf de Zon in de aardse atmosfeer binnen en dat zijn de meest heftige zonnestormen. Naast de heftige stralingsdeeltjes van de CME’s krijgen we ook activiteit van X-raylicht te verwerken met deze zonnevlammen. Dat is vooral voor het zenuwstelsel best wel pittig. Als je goed in je vel zit en in balans, dan kan je dat X-raylicht goed door laten stromen. Is je zenuwstelsel beschadigd en dat zijn deze hoge X-ray zonnevlammen heftig voor je (zie symptomen in het artikel bij de Zonnevlammen hieronder.). Ik verwacht dat deze zonnevlekken nog wel even doorgaan met hoge zonnevlammen vuren. Deze staat tot zondag op de aarde gericht. We gaan zien hoe lang deze zo heftig actief blijft.

(Symptomen zonnevlammen pittig: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen die er waren op woensdag 10-5. Tel 2 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit zijn de verwachtingen van de zonnevlammen op deze woensdag 10-5. Er is een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT en die zonnevlammen zijn tot zondag ook nog eens op de aarde gericht, dus extra intens. En er is ook een 99% protonenstorm. (zie informatie hierboven bij protonen).

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. Links bij het rode pijl zien we een nieuwe zonnevlek die zichtbaar is geworden. Deze zonnevlekken alles bij elkaar gaan de komende week voor nog wat extra activiteit zorgen de komende week.

Afb: Dit is een overzicht voor de verwachtte zonnestormen voor de komende week. De situatie is ook met de X-ray lichtfrequenties heel heftig.

❤️

3. MAGNETISCH VELD AARDE (verstoord)

Afb: Dit is de weergave van het magnetisch veld van de Aarde. (Tel +2 uur op bij de grafiek voor onze tijd.)

HET MAGNETISCH VELD IS VERSTOORD, MAAR VALT NOG ENORM MEE ONDER DE HEFTIGE OMSTANDIGHEDEN.

De Arcjet Start (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

❤️

4. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (zwaar) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Waar de rode strepen onder de grafiek gezet zijn, dat zijn de elektronencrashes periode. Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

Verder was er ook nog een elektronencrash tussen 8:00 en 15:30 uur. Dat maakt dat je misschien een pijnlijk onderlichaam hebt, of een gevoel lood in je schoenen te hebben. Ook kan je alles wat zwaarder en negatiever zien dat reëel is. Er was ook nog een elektronencrash op zaterdag 6-5 tussen 7:00 en 13:30 uur & zondag 7-5 tussen 5:30 en 11:30 uur.

(Symptomen voor een elektronencrash: WEL AAN DE ORDE: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam, heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De vooruitzichten zijn dat de elektronen morgen hetzelfde blijven. Dus waarschijnlijk opnieuw elektronencrash. Zie symptomen hierboven.

(symptomen elektronenstorm: NIET AAN DE ORDE. De energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

❤️

5. SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (gemiddeld)

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie (SR) activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur.

De Schumannresonantie was met korte full spectrum pieken verstoord. Rond 10:00 uur ongeveer 25 amplitude en rond 14:00 uur rond de 35 amplitude. Dus dat is niet heel extreem, maar voelt heftiger, omdat er veel andere heftige verstoringen zijn en dat is het net die nekslag.

(Symptomen gemiddeld: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er vandaag wel, hoge M-klasse zonnevlammen en protonenstorm. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoringen waren full spectrum, dus alle frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: Dit is een weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur. Vanaf 5:00 tot ongeveer 16:00 uur was er activiteit met een zeer milde intensiteit van rond de 21 amplitude.

❤️

6. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING (MILDE SYMPTOMEN)

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) IS VANAF 1 MEI 2023 WEER ACTIEF. Meestal voor ongeveer een week tot 1,5 week. (De milde symptomen zijn slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken en zien we meer vreemde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde.)

(Symptomen WEL AAN DE ORDE: De MILDE symptomen waren slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

Ik geef hiervan uitleg in mijn YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

❤️
❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️
❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**DIT is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.
We gaan tijdens dit ‘special’ webinar dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 11 april 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-11mei23/

Eindelijk is het zover en ga ik starten met mijn eerste online workshop met uitleg over de Matrix en de opbouw van Scheppingen. Jarengeleden heb ik (Manuela) tijdens visioenen inzicht ontvangen over de energetische innerlijke opbouw van het universum, de rol van het oorspronkelijke AL-bewustzijn, structuur van de multi-versa, de Schepping(en) en de Matrix. Dit is mijn grote levenswerk. Deze workshop geeft je inzicht in welke reis ons bewustzijn maakt en ook wat er zich nu aan het voltrekken is in deze sleuteltijd. Daardoor ga je beter begrijpen wat het ‘aarden in je oorspronkelijke aarding’ buiten de Matrix echt betekent. Ook gaat het over de Schepping en hoe de Matrix is ontstaan en hoe de materie en de Geest daar allebei hun rol in hebben, verbonden met het oorspronkelijke AL-bewustzijn. Deze online workshop is een diepe heling en ontmoeting met je Goddelijke Wezensessentie en brengt je dieper thuis bij je Wezenlijke ZELF. https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-21-mei-2023/

❤️

LAATSTE NIEUWS:

1x per week op dinsdag worden de bestellingen verzonden. Je kan gewoon aankopen doen in de webshop. De webinars en kristaldagen gaan gewoon door. Workshops en consulten starten nog niet.

YouTube video. ‘Radicale vernieuwing en de kracht van de bezielde basis van het leven’. Radicale verandering in 2023. Podcast met Manuela over 2023:  https://www.youtube.com/watch?v=Y_60iYb21HQ

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 2 juni 2023
Geplaatst op 18 mei 2023

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

MET VOORUITZICHTEN WEEK: Kort alle verstoringen: Verhoogde protonen, M-klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, korte elektronencrash, hoge korte Schumannresonantie pieken, periode met kosmische stralingsalert. Lees meer…
MET VOORUITZICHTEN: Zonnestorm, GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, M-klasse grote zonnevlammen aarde gericht en dus een heftige protonenstorm maandagmiddag en een elektronencrash.En er is ook nog een andere magnetische verbinding met de Zon (HCC). Lees meer…
MET VOORUITZICHTEN: Hoge elektronenstorm, HCC (andere magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon), kosmische straling in de nacht en gat corona aarde gericht en ook nog milde full spectrum Schumannresonantie. En speciale aandacht voor de grote hoeveelheid zonnevlammen en wat er op de Zon en in ons zonnestelsel speelt. Lees meer…

Plaats een reactie