Elektromagnetische updates dinsdag 20-2 & vooruitzichten

Het is heerlijk rustig na 1,5 week protonenstorm begint alles weer normaal te functioneren. Protonenstorm kan symptomen geven zoals spierpijn, plotselinge hoofdpijnen, opspelen oude blessures en intense moeheid die omhoog komt, enz. Het kan zijn dat je nu pas echt kan gaan loslaten en daardoor nu pas gevolgen gaat voelen. Dat is voor iedereen anders. Het goede nieuws is dat er heel weinig zonnevlammen zijn op de Zon. Er komt nu wel weer een nieuwe complexe zonnevlek in het zicht die voor wat hogere c-klasse zonnevlammen kan gaan zorgen en de wat hogere mogelijk ook M-klasse zonnevlammen. Er is 30% kans op M-klasse en 5% op X-klasse zonnevlammen. Dus dat is redelijk mild. Verder is er ook geen verwachting voor zonnestorm. Dus geniet van de rust.

ZONNEVLAMMEN:

Afb: er is een milde verwachting voor grotere zonnevlammen op dinsdag 20-2 en hetzelfde voor de komende dagen.

Afb: De Zon op 20-2.

Afb: X-ray zonnevlammen zijn redelijk rustig voor nu, omdat er heel weinig zonnevlekken zijn op de Zon.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Verwachting: De verwachting is dat er voor al C-klasse zonnevlammen zullen zijn de komende dagen, met 30% kans op M-klasse en 5% op X-klasse zonnevlammen. Dus redelijk mild. Er is mogelijk nog 1 zonnevlek die de boel kan verstoren de komende week. We gaan zien hoe die ontwikkeld.

ZONNEWIND:

Afb: zonnewind snelheid dinsdag 20-2.

De zonnewind was mild verhoogd tussen 22:30 uur op maandagavond tot 1:30 uur op dinsdag 20-2 naar 475 km/sec.

(Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) NU MILD AAN DE ORDE door de verhoogde protonen, die vanaf vrijdag 9-2 rond 15:00 uur in stormlevel kwamen en nu nog mild verhoogd zijn. Symptomen:Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: protonen zijn nog mild verhoogd. Dit geeft dezelfde symptomen als zonnestorm/verhoogde zonnewind.

VERWACHTING:

Voor de zonnewind en protonen wordt de komende dagen/week rust verwacht.

Afb: dit is de verwachting voor zonnewind/zonnestorm voor de komende dagen. Die laat rust zien.

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: dit is de magnetische verbinding tussen aarde en Zon.

De magnetische verbinding van aarde en Zon is nu normaal. De verwachting is dat die weer switch naar de ‘ongewone’ magnetische verbinding over ongeveer 5 dagen rond zondag 25-2.

(De milde symptomen nu NIET AAN DE ORDE nog tot ongeveer zondag 25-2, daarna weer wel : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de volle Maan van zaterdag 24 februari 2024 en start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-24-februari-2024/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

LAATSTE NIEUWS:

De bestellingen worden 1x per week op dinsdag (met soms een uitloop naar woensdag) verzonden. Neem een kijkje in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. De laatste zijn de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke).

NIEUWE VIDEO over de Totale Super Nieuwe Maan Eclips van maandag 8-4-2024:https://www.youtube.com/watch?v=tmctzGBV_u0

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Podcasts op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0  https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

Er wordt een nieuwe website gebouwd met veel technische verbeteringen, een optimale mobiele versie en een lichtere kleur regenboog-achtergrond. Het is helaas nog niet gelukt om de website te verhuizen naar de nieuwe versie. Dus je ziet  nog de oude omgeving. De nieuwe versie komt zo snel als verantwoord is online.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Hoge tot zeer hoge X-ray pieken, hoge zonnevlam, gaten corona Zon aarde gericht en elektronen steeds tegen stormlevel aan. En een situatie tegen zonnestorm verwacht. Met ook de Schummanresonantie van afgelopen week. Lees meer…
Het is rustig op de Zon na het zeer intense weekend eind maart. Er zijn een paar gaten in de corona van de Zon aarde gericht. Wat vooral typisch is, dat is dat er al de hele week in de nacht tot de middag hoge tot zeer hoge X-ray pieken zijn en op deze zaterdag milde verhoogde zonnewind, kort tegen zonnestorm aan. En de magnetische verbinding tussen aarde en Zon in weer niet normaal (HCC).
En VOORUITZICHTEN. Zeer hoge X-ray zonnevlam M-9.39, hoge X-ray pieken, gaten corona en situatie tegen zonnestorm aan.

Plaats een reactie