Elektromagnetische updates za 2-12 & zo 3-12 & VOORUITZICHTEN WEEK

(Dit artikel is geupdate op zondag 3-12.)

KORT ZATERDAG 2-12: Fikse zonnestorm (kort tot kp-6), M-klasse zonnevlam vrijdagavond laat) en een zeer groot gat corona aarde gericht. Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAM ALERT. En lees wanneer de volgende zonnestorm wordt verwacht. Lees meer hieronder…

KORT UPDATE ZONDAG 3-12 & VOORUITZICHTEN: hoge Schumann resonantie, milde C-klasse zonnevlammen, hoge X-ray pieken en verwachtingen voor een fikse zonnestorm op maandag 4-12.

Er is zondag 3-12 vanaf 7:00 uur een hoge Schumannresonantie actief met de hoogste piek rond 9:00 uur van 49 amplitude. (Zie voor symptomen en extra info bij de grafiek hieronder.) Verder alleen zonnevlammen vanaf de rand van de Zon, maar wel een GROTE ZONNEVLAM ALERT, door zeer actieve zonnevlekken op de rand van de Zon. Dat is nog ongeveer een dag zo en daarna wordt het toch weer rustiger. De verwachtte zonnestorm afgelopen nacht bleef beneden stormlevel. VERWACHTINGEN zijn dat er maandag 4-12 weer een fikse G3 kp-6 zonnestorm zal komen met een uitloop naar dinsdag met kp-5. Er was van zaterdag op zondagnacht nog een periode met hoge X-ray pieken rond 00:30 uur van ongeveer 70 p/cm³ zichtbaar in de zonnewind dichtheid. De metingen waren tussen 3:30 en 9:00 uur offline, dus in die periode kunnen er ook hoge X-ray pieken zijn geweest.

Extra oorzaken symptomen de afgelopen dagen: Ik hoor mensen over een gevoel van gevangen zijn en ook ervaren veel mensen druk in het lichaam. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de transitie van de magnetische polen en veranderingen op de Zon en op aarde. Ik ging zoeken op internet over de actuele situatie van assen van de aarde en kwam deze zeer interessante video tegen van Ben Davidson van Suspicious Observers https://www.youtube.com/watch?v=JLcJ851kGXk Hij is al een tijdje bezig met het zichtbaar maken dat grote gaten in de corona een enorme impact hebben. En in deze video wordt dat allemaal uitgelegd. Die druk die veel mensen ervaren kan dus door het enorme grote gat in de Corona van de Zon komen die de afgelopen dagen pal op de aarde gericht stond en de afgelopen 24 uur enorme aardbevingen veroorzaakt heeft bij de Filipijnen. Ben Davidsen laat zien dat hij een verband heeft gevonden tussen grote gaten in de corona en de grootste aardbeving events. Dus zeker een aanrader om even te kijken.

De poort naar de oorspronkelijk ruimte van het leven verbonden met het Goddelijk licht (gaat verder dan het Christuslicht) is open en beschikbaar, maar we worden steeds teruggeworpen op de oude gewoontes en overtuigingen van het overlevingsmechanisme dat steeds actief geweest is in de dualiteit van de Matrix. Dat is het slavenbestaan. Dat is volgens mij ook het gevangen gevoel dat nu zo sterk is als je weer in het oude bent. We flippen steeds naar het nieuwe bestaan en er weer uit. Het kosmische Licht is dus wel beschikbaar steeds.

Lees over de actuele processen rond deze volle Maan van 27-11 met uitleg over waarom het nu allemaal zo intens is: https://inzichten.com/overstijg-je-overlevingsmechanisme

Heb het goed…💞

©Manuela van https://inzichten.com

❤️

Heb je lichamelijke klachten of symptomen, dan kan het ook te maken hebben met je innerlijke proces van het vrijkomen van je oude overlevingsmechanisme. Daarover kan je meer lezen in het artikel van de volle Maan. Best pittig en confronterend op dit moment. 🦋🌈✨Sterkte voor wie zo intens diep door de innerlijke processen gaat.

❤️
Woensdagavond 6-12 mediteren we weer met het Eenheidsbewustzijn, start 19:45. Heerlijk om fff bij te tanken of tot rust te komen:
https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-6dec23/

❤️

OPNIEUW KORTE HEFTIGE ZONNESTORM

Zaterdag 2-12: Er was kort rond 2:30 uur een pittig hoge Kp-6 (G2) zonnestorm vandaag tot 6:00 uur en de zonnestorm was nog steeds actief vanaf vrijdag 1-12 tien we de zeer intense zonnestorm (kp-7 G3) over ons heen kregen. Helaas was de hoogste verstoring overdag en daardoir zagen we hier geen noorderlicht. Het was een samenkomst van meerdere zonnestormen. De zonnewind snelheid was mild verhoogd naar ongeveer 500 km/sec. en zakt heel geleidelijk.

Maandagochtend wordt de volgende zonnestorm verwacht tegen een kp-6 aan, dus iets hoger dan een normale zonnestorm (kp-5).

Afb: dit is de weergave van de zonnewind snelheid. Die is niet extreem hoog geweest, maar blijft in de avond en nacht nog best wel hoog rond 500 km/sec.)

(Symptomen voor protonen zijn ongeveer hetzelfde als voor zonnestorm(maar dan heftiger). Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

VERWACHTINGEN ZONNESTORM:

❤️

ZONNEVLAMMEN & GATEN CORONA ZON

Afb: dit is de Zon gezien vanaf de aarde van 2-12.

Afb: weergave van de Zon op zondag 3-12

Zaterdag en zondag en tot donderdag nog actueel: Er is een super groot gat in de corona van de Zon die pal op de aarde gericht staat en de zonnewind die nu op aarde aankomt is te horen met een flinke harde fluitruis en ook is hierdoor de zonnewind snelheid nog op het niveau rond de 475 km/sec. (Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd.)

Afb: dit is de weergave van X-ray zonnevlammen.

Afb: dit is de weergave van zonnevlammen van zaterdag 2-12.

Afb: zonnevlammen voor zondag 3-12

Zaterdag 2-12: Er waren vooral C-klasse zonnevlammen en rond 22:00 uur op vrijdagavond ook nog een M-1.11 zonnevlam vanaf de rand van de Zon van de superkluster. Deze heftige grote cluster van zonnevlekken staat niet meer op de aarde gericht naar geeft nog wel een flinke dreiging nog een dag of 2 voor grote zonnevlammen en er is NU dus nog steeds een GROTE ZONNEVLAM ALERT.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Zaterdag 2-12

Afb: zondag 3-12

VERWACHTINGEN ZONNESTORMEN:

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de week voor de zonnevlammen. De Zon is echt weer wakker en er is de hele week kans op grote zonnevlammen. De enorm grote zonnevlek die afgelopen week op de aarde gericht stond heeft waarschijnlijk nog wat vuurwerk in petto meer naar de rand van de Zon waar de zonnevlekken altijd actiever worden. Dus de grote zonnevlammen gaan nog ongeveer 2 dagen door.

❤️

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijl voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

Er was van zaterdag op zondagnacht nog een periode met hoge X-ray pieken rond 00:30 uur van ongeveer 70 p/cm³ zichtbaar in de zonnewind dichtheid. De metingen waren tussen 3:30 en 9:00 uur offline, dus in die periode kunnen er ook hoge X-ray pieken zijn geweest.

Deze X-ray pieken geven een plotseling moeten verwerken van hoge lichtfrequenties en dat geeft dezelfde symptomen als van X-ray zonnevlammen (zenuwstelsel, onrust enz.)

(symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen.

(symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

Er is zondag 3-12 vanaf 7:00 uur een hoge Schumannresonantie actief met de hoogste piek rond 9:00 uur van 49 amplitude. Dit kan nog langer doorgaan op zondag, maar ik verwacht dat het een korte verstoring was die klaar is na die hoge piek rond 9:00 uur.

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

(Symptomen HOOG: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er verder niet, dus is de ervaring van de SR symptomen mild. (zie andere verstoringen in dit bericht). Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.
❤️
Woensdagavond 6-12 mediteren we weer met het Eenheidsbewustzijn, start 19:45. Heerlijk om fff bij te tanken of tot rust te komen:
https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-6dec23/
❤️
Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

LAATSTE NIEUWS:

De bestellingen worden 1x per week op dinsdag (met soms een uitloop naar woensdag) verzonden. Neem een kijkje in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen, Chevron Amethist, de Phi-Vogel-Wortel-Amethist zijn weer op voorraad en er zijn nieuwe Morionkwartsen onderweg uit Mongolie, maar die zijn al uitverkocht. Eind februari komt er een nieuwe partij in de webshop.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Nieuwe podcast: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0  https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

Er wordt een nieuwe website gebouwd met veel technische verbeteringen, een optimale mobiele versie en een lichtere kleur regenboog-achtergrond. De website gaat waarschijnlijk in februari 2024 LIVE.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 1 maart 2024
Geplaatst op 23 februari 2024

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Dit artikel is een SPECIAL over gecreëerde verstorende frequenties. Afgelopen week was het heftig, maar er waren geen echt grote verstoringen. Ik vermoed dat dit een actie van HAARP is geweest. Ook vreemde dips in de metingen van de X-rays. In dit artikel uitleg hierover met symptomen. Kort de verstoringen: Hoge X-ray pieken, zeer milde Schumannresonantie activiteit, GROTE ZONNEVLAM ALERT en andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC). Lees meer…
Vooruitzichten & dinsdag 27-2 zonnestorm, hoge X-ray piek en andere magnetische verbinding met de Zon (HCC) en woensdag 28-2 M-klasse zonnevlam en kleine gaten in de corona van de Zon aarde gericht. Lees meer…
& VOORUITZICHTEN. Hoogste zonnevlam van afgelopen jaren, GROTE ZONNEVLAM ALERT en milde zonnestorm verwachting voor het weekend.

Plaats een reactie