Weven van het web van liefde

Nieuwe Maan in Waterman van 24 januari 2020

Dit is de beschrijving van de processen rondom de nieuwe Maan in Waterman van vrijdag 24 januari 2020. Deze eerste nieuwe Maan van het nieuwe decennium gaat over de bevrijding van oude patronen en de opbouw van de nieuwe stroom die verbinding zoekt in het leven. Het oude dat niet meer functioneert wordt met horten en storen bevrijd, zodat wat er werkelijk toe doet voor jou zich kan verbinden en praktisch gezien in de meest optimale vorm kan komen. Jouw Hart weeft een nieuw netwerk in jouw leven. Ga je het pad van de innerlijke weg of die van de autoriteit buiten je. Lees meer hierover in dit artikel…

Het Wezenlijke voelen

De volle Maansverduistering in bijschaduw van 10 januari 2020 met de samenstand van Saturnus en Pluto op 12 januari, bracht ons eindelijk een innerlijke doorbraak. Het licht, de speelsheid en het pure van het licht begonnen te stromen in laagste frequenties van onszelf. Het is alsof het voorbereidende werk van de afgelopen jaren ineens een doorgang krijgt en door een flessenhals heen geperst eindelijk doorstroomt in het nieuwe. Het authentieke van wie we in Wezen zijn, heeft zijn rechtmatige plek ingenomen in ons en ons leven. Nu we kunnen voelen waar het over gaat en wil gaan in ons leven, kan alles wat daar niet in thuishoort worden losgelaten. 

Oud en nieuw

Het voelt innerlijk alsof je er al bent, maar in het dagelijks leven is alles opgebouwd uit een mengsel van oud en nieuw. Het Wezenlijke in jou laat zich kennen, zien en ervaren als het raamwerk van een blad. Alles wat we eromheen hebben gebouwd begint nu los te laten. Dat loslaten kan pijnlijk zijn, omdat er afscheidt genomen moet worden van oude vertrouwde patronen, mensen en invulling van je dag. ( Saturnus conjunct Pluto in Steenbok. Zon conjunct Maan cusp 4/5de huis in Waterman vierkant Uranus in Stier 8ste huis.)

Weven netwerk van liefde

Vanuit de zuivere nieuwe structuur gaat de Wezenlijke invulling zijn weg vinden het dagelijks leven in. Er wordt een nieuwe heelheid geweven in je leven en dat vraagt om rust en ruimte om in contact te kunnen blijven met de basis van het Wezenlijke raamwerk van wie je in Wezen bent. Dit levert nieuwe verbindingen en samenwerkingen op met mensen, bedrijven en groepen, en trekt op een magische manier een nieuwe samenhang aan. Hierin word je geleid door synchroniciteit. Je Hart weeft jouw nieuwe netwerk van liefde in je leven en dat is pure magie om in deze stroom te bestaan. Dit is manifestatie, al voordat je het gewenst hebt. Dit netwerk van liefde geeft een bedding en een gevoel gedragen te worden door het leven zelf. ( Zwarte Maan in Vissen 7de huis conjunct Cheiron in Ram en gecorrigeerde zwarte Maan in Vissen conjunct Venus en Neptunus in het 6de huis.)

Neuralink

Er is ook een andere stroming die zich aan het manifesteren en die ons juist wegvoert van deze innerlijke heelheid van ons mensZIJN. In hoog tempo zien we dat technologie zich ontwikkelt en de nieuwste ontwikkelingen zijn bijvoorbeeld de samensmelting van de biologie van de mens met nieuwe technologie. Dit is een pad waarin de superkwaliteiten door technologie van buitenaf worden aangeleverd.

Dit is een filmpje over dit thema: Neuralink: Merging man and machine:

( Uranus in Stier 8ste huis vierkant Zon en Maan in Waterman in 4de huis. Overlevingsmechanisme van  Priapus in Maagd 12de huis en de afwezigheid van ‘the web of love’ zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus en Venus in het 6de huis.)

Menselijk potentieel

Men verwerft deze technologische kwaliteiten niet door keuzes die gemaakt worden door het Hart, maar door het brein zonder Hartsverbinding. Deze kwaliteiten (en nog veel meer) zijn het werkelijke basiserfgoed van de mens dat is te bereiken door verrijking van het innerlijk. Dit heeft als resultaat dat ons bewustzijn verbonden wordt met het Hart. Door bewustwording wordt stap voor stap het grotere potentieel dat we ter beschikking hebben, geactiveerd. Een steeds groter deel van het potentieel van ons ongebruikte DNA en de hersenen, komt dan tot leven. Van binnenuit komt dit ter beschikking. Wereldwijd laat de nieuwe generatie zich zien met vaardigheden die ons begrip te boven gaan zoals x-ray vision, instant helende kracht, waarnemen van meer soorten licht en realiteiten naast elkaar en ga zo maar door. Bij hen is dit alles verbonden met het Hart en een verhoogd bewustzijn, op een heel natuurlijke manier. ( Priapus in Maagd 12de huis. Afgesloten zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus en Venus in het 6de huis.) 

Nieuwe generatie

Een voorbeeld daarvan is Christina Dreier een meisje uit Zwitserland dat hiermee naar buiten komt *. Zij heeft samen met haar moeder een paar boeken geschreven over deze ontwikkeling in haar. Dit is wat de menselijke evolutie ons te bieden heeft. We hebben het allemaal in huis, daar hebben we geen technologie voor nodig. De mensheid met haar biologische erfgoed is oneindig rijk. Dus ook op dit vlak komen wij bij de keuze: welk pad kies jij? Doen we het innerlijke werk van bewustwording en het activeren van de magische biologische Goddelijke kwaliteiten of geven we ons leven uit handen aan technologie die door autoriteiten van buitenaf bestuurd wordt? Deze twee wegen gaan steeds verder van elkaar af bewegen en de overstap van het ene naar het andere pad zal daarom waarschijnlijk steeds moeilijker worden. ( *Boek ‘Christina Tweeling als licht geboren’. ISBN: 978-94-6015-185-9 ) ( Uranus in Stier 8ste huis vierkant Zon en Maan in Waterman. Zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus en Venus in het 6de huis.)

Innerlijke stroom

Het innerlijke werk dat we te doen hebben, heeft dus een enorm potentieel dat voor ons klaar ligt om te ontdekken. De innerlijke groei, mede door de toename van kosmisch licht, is daarin een grote factor. De grote klus van dit moment is doorademen en de moed hebben om oude verbindingen die je belemmeren en dus niet met je stromen, in vrijheid te laten gaan. Als het werkelijk bij je hoort, dan komt het naar je terug. Maar de innerlijke stroom van wie jij in Wezen bent wil verbinden in een nieuwe organisatie van jouw leven. Het Hart is een specialist in verbinden en krijgt hierin een speciale plek. ( Zon en Maan in Waterman. Zwarte Maan in Vissen 7de huis conjunct Cheiron in Ram en gecorrigeerde zwarte Maan in Vissen conjunct Venus en Neptunus in het 6de huis.)

Bijproduct van herhaling

Het steeds opnieuw aantrekken van de oude patronen van het gewonde IK wordt sinds Cheiron in Ram staat enorm zichtbaar (sinds februari 2019). De herhaling van steeds weer diezelfde pijnlijk wond is soms om moedeloos van te worden. Maar een bijproduct van deze herhaling is Meesterschap. Je wordt op deze manier stap voor stap steeds meer Meester over je gewonde IK. En stap voor stap lukt het steeds beter om andere keuzes te maken en de nieuwe weg te kiezen. Dit gaat met steeds meer gemak omdat jij steeds meer in staat bent je authentieke Wezenlijke Zelf te blijven voelen en volgen. 

Innerlijke autoriteit

Een baan die je niet voedt, daar loop je op leeg. Ook andere verantwoordelijkheden die niet bij je horen en dus niet voedend zijn, worden loodzwaar en steeds moeilijker om vol te houden. Dan draag je iets wat niet voor jou is om te dragen. Je legt de waarschijnlijk de autoriteit buiten jezelf. En in deze tijd gaat dat ernstig wringen, als je niet je innerlijke autoriteit en stroom kunt volgen. Als je jezelf blijft conformeren aan iets buiten je wat jouw innerlijke stroom blokkeert, dan wordt soms het pad van ziekte gekozen, om in de stilstand toch de ruimte te geven om de innerlijke stroom te gaan horen en te kunnen gaan volgen. Soms is een griepje voldoende, maar het kan ook dat er drastische maatregelen nodig zijn om deze stilstand en ruimte te organiseren. ( Noordelijke Maansknoop in Kreeft conjunct de zwarte Zon in het 10de huis.)

Stilstand en de nieuwe vorm

De huidige omstandigheden kunnen frustrerend zijn, omdat oud en nieuw, loslaten en de opbouw van de nieuwe stroom door elkaar heen lopen. Dat is soms allemaal maar moeilijk bij te benen. Het kan voelen alsof alles met horten en stoten tot stilstand komt en loskomt van het oude om een nieuwe vorm te kunnen laten ontstaan. Geef de ruimte aan deze innerlijke stroom om het ‘Web of Love’ te laten ontstaan. Dus ik wens je veel rust en inzicht om je innerlijke stroom te kunnen volgen, het oude te laten gaan en nieuwe verbindingen te laten ontstaan in een nieuw netwerk.  

Heb het goed…<3 

©Manuela van der Knaap

LAATSTE NIEUWS:

1x per week op dinsdag worden de bestellingen verzonden. Je kan gewoon aankopen doen in de webshop. De webinars en kristaldagen gaan gewoon door. Workshops en consulten starten nog niet.

YouTube video. ‘Radicale vernieuwing en de kracht van de bezielde basis van het leven’. Radicale verandering in 2023. Podcast met Manuela over 2023:  https://www.youtube.com/watch?v=Y_60iYb21HQ

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 2 juni 2023
Geplaatst op 18 mei 2023

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Er zijn ongelofelijk omvattende krachten bezig vanaf de laatste nieuwe Maan, om de dualiteit en Matrix op te lossen. Lees in dit artikel waar we dat kunnen ervaren en wat die krachten zijn. Het hart speelt op vele niveaus haar hoofdrol. Het artikel staat weer bol met interessante informatie en inzichten voor je persoonlijke proces. Lees meer…
Dit artikel gaat over de processen rondom de nieuwe Maan in Stier van vrijdag 19 mei 2023. Deze zijn de komende maand actueel. Het lijkt erop dat we de komende weken onthullingen gaan zien van oude manipulerende zaken. Op het persoonlijke vlak gaat het om herstellen van vertrouwen in relaties en het lef hebben om in actie te komen om met Hart en Ziel te gaan doen waar je voor gemaakt bent. Met nieuwe informatie over het hart en SuperClusters. Lees meer…
Deze bijzondere volle Maan brengt ons een super grote doorbraak waarmee we los kunnen komen van oude frustrerende situaties. We krijgen van binnenuit de dragende kracht van vertrouwen aangereikt die een basis legt, waardoor je ware Wezenlijke Zelf eindelijk op een praktische manier kan stromen in de wereld. Dit artikel reikt je de inzichten aan of waar je die kan vinden. Lees meer…

Plaats een reactie