Elektromagnetische update dinsdag 21-6 & VOORUITZICHTEN

Er is toch nog steeds verhoogde zonnewind, hogere C-Klasse zonnevlam en elektronenstorm. De energie is zeer hoogfrequent, waardoor het moeilijker is om in je aarding te blijven. Er zijn verder geen verstoringen. Lees hieronder meer…

❤️

X-ray zonnevlammen

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen gemeten rond de aarde door de GOES satelliet. De rode pijl geeft aan waar de verstoringen het grootst was. (Tijd grafiek is U.T. + 2 uur om onze tijd te berekenen.)

Er waren de hele dag kleinere C-Klasse zonenvlammen en rond 18:20 uur was er toch een wat grotere C-Klasse een C-5.6. Waarschijnlijk was deze afkomstig van de grote zonnevlek die nu op de aarde gericht staat. (nr 3038 zie magnetische weergave Zon hieronder). In verhouding tot de kracht en de grootte van deze zonnevlam is dit maar een kleintje.

VOORUITZICHTEN: Er geldt nu en de komende 2,5/3 dagen een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, door deze enorme zonnevlam die nu op de aarde gericht staat. Er kunnen dus grotere M- en misschien zelfs X-klasse zonnevlammen ontstaan de komende dagen en op de aarde gericht zijn ze dan extra pittig.

(Symptomen: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz.Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: Dit is een magnetische weergave van de zonnevlekken op de Zon. Waar de rode pijl staat, dat is de zonnevlek die zeer waarschijnlijk de grootste C-Klasse zonnevlam produceerde. Deze is ook verantwoordelijk voor de GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT voor de komende 2,5/3 dagen.

❤️

Elektronen

Afb: Dit is de weergave van de elektronen gemeten door de satellieten GOES 16 en 17. De stippellijn die je ziet geeft aan waar de stormlevel van de elektronen begint. (Tijd grafiek is U.T. + 2 uur om onze tijd te berekenen.)

Vanaf 17:30 begon vrijdagavond 17-6 de elektronenstorm. Deze beweegt al een paar dagen rond stormlevel. Dat is ook voor dinsdag 21-6 nog steeds aan de orde. (symptomen:de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.)
❤️

Zonnewind-Bijna zonnestorm

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. De gele kleur geeft aan dat het intens is, maar niet extreem. Door de lange duur van de zonnewind verstoring wordt het ook wel een uitputtingsslag en kan je heel erg intens moe zijn. Hoe roder de kleur wordt, hoe intenser de verstoringen. (Tijd grafiek is U.T. tel 2 uur op om onze tijd te berekenen. )

Er is weinig reactie van de magnetosfeer van de aarde op de verhoogde zonnewind. Maar de verhoogde zonnewind snelheid (milde zonnestorm) is nog steeds verhoogd, ongeveer 530 km/sec. Het vooruitzicht van de experts was dat de zonnewind weer naar normale waarden zou gaan op maandag, maar dat was dus niet het geval. Als een verhoogde zonnewind lang aanhoudt, dan kan het een ware uitputtingsslag worden met intense vermoeidheid. (zie symptomen een paar alinea’s hieronder.)

Tussen 10:30 en 11:30 uur was er plotseling een periode met een hoge piek in de zonnewind dichtheid met ongeveer 23 p/cm3. Dat is niet extreem, maar best flink en zeker goed voelbaar. Vooral zonnewind dichtheid kan zeer pittig aanvoelen met symptomen.

VOORUITZICHT ZONNEWIND: Het is niet helder wanneer de zonnewind weer zal afnemen naar normale waarden. Voor a.s. donderdag 23-6 staat in de avond weer een extra maar milde verhoging van de zonnewind op de planning met een bijna zonnestorm (gele balken Kp-4).

Afb: Dit is de weergave van de vooruitzichten van de Kp-index. Dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind en andere kosmische verstoringen.

(Lees symptomen van verhoogde zonnewind/zonnestorm als gemiddeld niet extreem. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

❤️
❤️

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

❤️
❤️

Mijn praktijk is nog gesloten, omdat ik nog aan het herstel ben. Het herstel gaat echt heel langzaam en stap voor stap. Ik heb vorige week weer een stap terug moeten zetten in mijn herstel en opbouw van werkzaamheden. (Mijn persoonlijke ervaring: https://inzichten.com/van-sneltrein-naar-stoptrein/). De elektromagnetische updates zijn er niet altijd meer dagelijks op dit moment. Alleen deze heftige zonnestorm en als er weer hele grote verstoringen zijn zal ik ze melden. Mijn herstel is hierin het belangrijkste voor mij. (De webshop is wel open. De bestellingen worden 1x per weer verzonden op dinsdagen.) Het volle Maan artikel van dinsdag 14 juni 2022 heb ik niet kunnen schrijven. Ik heb in plaats daarvan uitleg gegeven in het begin van het volle Maan webinar. Ik ben bezig om deze opname op mijn YouTube kanaal te zetten. (ik hoop dat het gaat lukken, want het moet geknipt worden enzo.)

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s.)  Link naar het Telegramkanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

❤️
❤️

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de nieuwe Maan van woensdag 29 juni 2022 . Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-29-juni-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda  .)

**Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op donderdag 7 juli 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-7jul22/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/embed/#?secret=D8000wEBsi#?secret=KFfaSyNvtvDit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023

LAATSTE ARTIKEL VOOR DE MAAND JUNI 2022:

LAATSTE NIEUWS:

De bestellingen worden 1x per week verzonden. Bestel je voor dinsdag 16:00 uur, dan worden je bestelling dezelfde week verzonden. (Meestal op woensdag of donderdag afgegeven bij DHL.) Als de gelegenheid het toelaat worden de bestellingen van woensdag en/of donderdag ook verzonden in dezelfde week, maar geen garantie dus als je besteld na dinsdag 16:00 uur. Neem een kijkje in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. De laatste zijn de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke).

NIEUWE VIDEO over de Totale Super Nieuwe Maan Eclips van maandag 8-4-2024:https://www.youtube.com/watch?v=tmctzGBV_u0

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Podcasts op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0  https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

Er wordt een nieuwe website gebouwd met veel technische verbeteringen, een optimale mobiele versie en een lichtere kleur regenboog-achtergrond. Het is helaas nog niet gelukt om de website te verhuizen naar de nieuwe versie. Dus je ziet  nog de oude omgeving. De nieuwe versie komt zo snel als verantwoord is online.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Hogere C- en M-klasse klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAM ALERT, zeer hoge Schumannresonantie activiteit en andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon. En het WEEK OVERZICHT voor de komende week. Lees meer met uitleg onder de grafieken met beschrijving symptomen. Lees meer…
Hoge zonnevlam X-2.9 vanaf de rand van de Zon, gat corona aarde gericht, hoge X-ray pieken of hoge zonnewind piek en de andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon is weer actief (HCC). De badass zonnevlek van begin mei is weer terug, lees kort en krachtig meer over de verwachtingen voor de komende dagen… & Update WEEK VOORUITZICHTEN…
Veel M-klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAM ALERT, gaten in corona Zon aarde gericht en magnetische verbinding aarde en Zon zoekend (HCC). Lees meer…

Plaats een reactie