Elektromagnetische update dinsdag 7-6 & vooruitzichten

Kort: Pittige full spectrum Schumannresonantie met hoge intensiteit in de middag, elektronencrash en de Aarde gaat weer wisselen van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC) en vooruitzichten:

Verwachting: De Zon is heel erg rustig, met een paar milde zonnevlekken, ook zijn de vooruitzichten mild voor de komende weken voor de verhoogde zonnewind/zonnestorm. Dus dat is goed nieuws. Het is goed mogelijk dat je nu juist begint met het verwerken van een extreem lange periode vanaf februari met constante hoge verstoringen en heel erg moe bent.

Misschien heb je zelf al gemerkt dat er bijzondere en heftige energetische updates actief zijn. Er is afgelopen Pinksterweekend een nieuw zeer hoogfrequent licht binnengekomen in de aardse realiteit. En het is flink pittig om deze te integreren. Je ervaart mogelijk dat je niet goed aanwezig kan zijn met je aandacht in je lichaam en de dagelijkse praktische realiteit. De aandacht wordt dus naar binnen getrokken om deze nieuwe lichtinstroom te integreren. Het webinar woensdag is er voor om je van binnenuit te begeleiden om deze nieuwe lagen van Eenheidsbewustzijnslicht tot in het fysieke te integreren. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-wo-8jun22/ Je bent van harte welkom om mee te doen. (deelname € 10,- p.p.)

************************************

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: Dit is de weergave van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Minsk Rusland (U.T. +7)

Er was Schumannresonantie (SR) activiteit tussen 14:00 en 16:00 uur en deze was pittig hoog en ook nog full spectrum actief. Schumannresonantie had een hoge intensiteit van 60 amplitude. (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zij er nu wel en dus best pittige reacties mogelijk.
Er zijn meer verstoringen op dit moment met de elektronencrash. Dus waarschijnlijk is de impact van de SR goed voelbaar. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens.)

Afb: Dit is de weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Minsk Rusland (U.T. +7)

*****************************************

ELEKTRONENCRASH

Dit is de weergave van de elektronen gemeten in de ionensfeer rond de aarde.

De elektronen waren kort tussen 7:00 en 9:00 uur in een elektronencrash en opnieuw vanaf 17:30 uur. Zie rode streep onderaan de grafiek voor waar de elektronencrash actief is. (Symptomen: alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Vooral contact met innerlijke pijn en schaduwkanten. Pijnlijk onderlichaam en een gevoel alsof je lood in je schoenen hebt.)

*************************************

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

De Aarde is weer gewisseld van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We waren los van de normale magnetische verbinding met de Zon vanaf 8:00 uur. Vanaf 11:00 uur zijn we voor de komende (ongeveer) 3 weken magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon (groene stralen).

(Mogelijke symptomen: Verdoofde handen en voeten en moeilijker kunnen aarden. De aarding voelt vreemd.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. Deze was maandag 6-7 pittig hoog.

De pittig verhoogde zonnewind dichtheid van maandag 6-6 was op haar piek rond 21:30 uur (27 p/cm3). Maar was na 2:00 uur weer binnen de normale waarde. Er was weinig reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde (kp-3 groene balken). Tussen 4:30 en 6:00 uur was er nog een lichte en dus milde verhoging (max. 18 p/cm3). (Lees symptomen als pittig maandagavond/dinsdagnacht: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

*********************************************

LAATSTE NIEUWS:

De bestellingen worden 1x per week op dinsdag (met soms een uitloop naar woensdag) verzonden. Neem een kijkje in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. De laatste zijn de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke).

NIEUWE VIDEO over de Totale Super Nieuwe Maan Eclips van maandag 8-4-2024:https://www.youtube.com/watch?v=tmctzGBV_u0

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Podcasts op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0  https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

Er wordt een nieuwe website gebouwd met veel technische verbeteringen, een optimale mobiele versie en een lichtere kleur regenboog-achtergrond. Het is helaas nog niet gelukt om de website te verhuizen naar de nieuwe versie. Dus je ziet  nog de oude omgeving. De nieuwe versie komt zo snel als verantwoord is online.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Hoge tot zeer hoge X-ray pieken, hoge zonnevlam, gaten corona Zon aarde gericht en elektronen steeds tegen stormlevel aan. En een situatie tegen zonnestorm verwacht. Met ook de Schummanresonantie van afgelopen week. Lees meer…
Het is rustig op de Zon na het zeer intense weekend eind maart. Er zijn een paar gaten in de corona van de Zon aarde gericht. Wat vooral typisch is, dat is dat er al de hele week in de nacht tot de middag hoge tot zeer hoge X-ray pieken zijn en op deze zaterdag milde verhoogde zonnewind, kort tegen zonnestorm aan. En de magnetische verbinding tussen aarde en Zon in weer niet normaal (HCC).
En VOORUITZICHTEN. Zeer hoge X-ray zonnevlam M-9.39, hoge X-ray pieken, gaten corona en situatie tegen zonnestorm aan.

Plaats een reactie