Elektromagnetische update donderdag 27-8

Op deze donderdag rond 3:00 uur was er een enorme zonnevlam op de oostzijde van de Zon. Deze was niet op de Aarde gericht, maar zeker wel voelbaar met ascentiesymptomen. De beschermende magnetosfeer liet een lichte reactie zien, maar echt minimaal (kp-index 3). Later op de dag liep het niveau van het x-raylicht op Aarde flink op en is op dat niveau gebleven. En in de nacht en ochtend waren er weer hoge intense x-ray pieken gemeten in de zonnewind dichtheid die aankwamen op Aarde. Deze hoge Gammalicht frequenties hebben best wel impact en een kenmerk hiervan is dat iedereen op een ander moment, vaak als je rust neemt het licht gaat verwerken en de ascentiesymptomen ervaart. En natuurlijk zijn we met de Aarde nog steeds in een andere magnetische verbinding dan normaal (HCC), wat mogelijk een ervaring geeft van slapende en opgezette handen en voeten. En deze situatie maakt ook dat je meer moeite hebt met je aarding en daardoor zijn alle andere verstoringen minder makkelijk te verwerken. Dit komt doordat het magnetisch veld tijdens een HCC erg onrustig is, met ook lichte wereldwijde seismische activiteit. De elektronencrash die symptomen geeft van zwaarte en maakt dat je jezelf en het leven van een minder leuke kant ziet was ook op deze donderdag actief. Ook de gaten in de corona van de Zon waren er in overvloed, dus fluit- en ruistonen zijn mogelijk nog steeds voor sommige zelfs oorverdovend aanwezig in het hoofd en de oren. Lees het uitgebreide artikel met uitleg over de symptomen in dit artikel…

Er was een hele grote zonnevlam die flink wat plasma (CME) de ruimte in spoot, maar dit was niet op de Aarde gericht, maar op de oostrand van de Zon. Deze plasma uitstoot heeft de hele dag geduurd en is zeker goed voelbaar met de nodige ascentiesymptomen voor gevoelige mensen.

Enorme zonnevlam

Er was een hele grote zonnevlam die flink wat plasma (CME) de ruimte in spoot, maar dit was niet op de Aarde gericht, maar op de oostrand van de Zon. Dit begon allemaal rond 3 :00 uur Europese tijd. Deze plasma uitstoot heeft de hele dag geduurd en is zeker goed voelbaar met de nodige ascentiesymptomen voor gevoelige mensen. De lichtfrequentie liep op rond 14:40 uur E.T. en is op dat verhoogde niveau gebleven. We krijgen dus weer voordurend meer hoogfrequent x-raylicht te verwerken. Het voordeel is dat deze trillingsverhoging naast de diepte van de emotioneel en psychisch zware elektronencrashes, meer licht brengt in deze dieptes, waardoor je sneller door de zwaarte in jezelf kunt heen werken om het allemaal weer los te laten.

Ascentiesymptomen x-ray zonnevlammen

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De kp-index liep dus op tot level 3 (code groen) tussen 2:00 en 5:00 en opnieuw vanaf 14:00. Kp-index level 3 is niet super hoog, maar een milde activiteit, die een reactie laat zien van de beschermende magnetosfeer rond de Aarde op kosmische invloeden. Dit kan als druk voelen in je energieveld.
Er was lichte seismische activiteit wereldwijd tussen 15:00 en 16:00 uur. Waarschijnlijk een reactie op de kp-index en de beschermende magnetosfeer die in beweging kwam.
De lichtfrequentie liep op rond 14:40 uur Europese .Tijd en bleef op dat niveau. Dit is waarschijnlijk door de nieuwe zonnevlek op de oostelijke rand van de Zon.
In Er waren flinke x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid rond 3:00 uur E.T. een piek rond de 70 p/cm3, rond 4:00 uur een piek van 95 p/cm3 en opnieuw rond 12:00 uur met een enorme x-ray piek van 105 p/cm3. Dit is de grafiek die de zonnewind weer geeft gemeten door de ACE satelliet. De puntjes die je zien bij de rode pijlen laten x-ray pieken zien die in de zonnewind dichtheid zichtbaar werden. Al een aantal dagen is er steeds een gat in de data bij de ACE satelliet, daardoor kan het zijn dat we informatie missen.

Grote x-ray pieken

Er waren flinke x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid rond 3:00 uur E.T. een piek rond de 70 p/cm3, rond 4:00 uur een piek van 95 p/cm3 en opnieuw rond 12:00 uur met een enorme x-ray piek van 105 p/cm3. Dat zijn echt enorme pieken. Meestal zien we die alleen in de nacht, maar nu dus ook eentje rond 12:00 uur en dat gebeurd niet zoveel. We missen ook nog wat data tussen 4:30 en 7:00 uur. Het is dus mogelijk dat er in die tijd ook nog x-ray pieken waren.

Symptomen x-ray pieken

Deze x-ray piek op deze dinsdag was extreem hoog, dus lees de onderstaande uitleg ook in die context. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

We zijn nog steeds in de ongewone magnetische verbinding van de Aarde met de noordpool van de Zon (Groene stralen) De situatie van de HCC is stabiel en nu continu verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Deze noordpool van de Zon is nog steeds dominant en dus blijft de ongewone magnetische verbinding nog even van kracht blijft. Deze veroorzaakt mogelijk een ervaring van slapende voeten en handen. Door de nieuwe actieve zonnevlek/zonnevlam op de rand van de Zon is de dominantie van de noordpool weer groter en ook instabiel. Het ziet er naar uit dat we toch nog een tijdje in deze ongewone magnetisch verbinding met de Zon blijven.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

De Zon en de Aarde zijn al een paar dagen (vanaf de 15de augustus) in een magnetische dans verwikkeld. De Aarde was op donderdag de hele dag niet magnetische verbonden met de Zon. Rond 23:30 op donderdagavond 20-8 kwam de magnetische verbinding weer tot stand, maar opnieuw met de noordpool van de Zon. Deze pool van de Zon blijft dominant, nadat de eerste helft van het jaar vooral de zuidpool zo dominant was dat we bijna alleen maar de magnetisch negatief geladen zuidpool veerbinding hadden. We blijven zoals het er nu uitziet voorlopig verbonden met de dominante magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Dit komt door de nieuwe actieve zonnevlek/zonnevlam op de rand van de Zon is de dominantie van de noordpool weer groter en ook instabiel. Het ziet er naar uit dat we toch nog een tijdje in deze ongewone magnetisch verbinding met de Zon blijven. Mogelijke symptomen die je kunt ervaren met deze verbinding, zijn opgezette en verdoofde handen en voeten. Deze overgang van magnetisch verbinding met de Zon wordt de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) genoemd.

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen op de afbeelding). Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. In deze periode lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld van de Aarde is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn. Het is ook moeizaam om zelf energetisch te verbinden met de Aarde.

De Heliospheric Currentsheet Crossing met de positief geladen noordpool kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan. Gelukkig stopt dit nu zeer waarschijnlijk. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Magnetisch veld Aarde tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon of de verbinding is dan verstoord. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Deze donderdag 27-8 is er opnieuw een langere periode een elektronencrash gaande. Deze begon rond 6:30 uur en duurde tot ongeveer 18:00 Europese tijd. Zie rode pijlen.

Elektronencrash en symptomen

Ik ga alleen nog maar de diepere elektronen crashes benoemen en die was er weer op deze donderdag 27-8 voor een langere periode. Deze begon rond 6:30 uur en duurde tot ongeveer 18:00 Europese tijd. De kleine dipjes worden als minder zwaar ervaren met de symptomen zoals zwaarte in je humeur en psyche. Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Dit noem ik een elektronencrash. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

.Link bovenin zien we de nieuwe zonnevlek in het zicht van de Aarde draaien. Ik vermoed dat dit een flinke zonnevlek is. Deze produceerde al een grote zonnevlam in de nacht. Dus daar zullen we waarschijnlijk ergens later deze week nog wel meer van gaan zien met nieuwe x-ray zonnevlammen. Maar op deze donderdag waren er dus geen x-ray zonnevlammen. De donkere gaten bovenin zijn de gaten in de corona van de Zon. De gaten in de corona van de Zon zijn er nog, net zoals afgelopen dagen. Deze zijn nu niet op de Aarde gericht, maar je kunt toch mogelijk fluit- en ruistonen ervaren in oren en het hoofd vanwege de plasma stroom die sommige mensen sterk waar kunnen nemen.
Deze tekening is een analyse van de gaten in de corona van de Zon en de rode vlekken zijn actieve regio’s op de Zon. Die zien we op deze donderdag vooral op de rand van de Zon. Het was een flinke zonnevlam aan de achterkant van de Zon die rond 3:00 uur E.T. actief was. Dit is zeker voelbaar voor hooggevoelige mensen met mogelijk ascentiesymptomen.

Overige elektromagnetische nieuws

Er zijn geen gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht op dit moment, maar nog wel voelbaar. Dus de symptomen van fluittonen/ruis in de oren en het hoofd die je mogelijk ervaart zijn nog aanwezig. De gaten in de corona van de Zon zijn er nog, net zoals afgelopen dagen. Op deze donderdag hadden we geen zonnevlammen die gericht waren op de Aarde en ook geen officiële actieve regio’s (zonnevlekken) op de Zon. De nieuwe actieve regio zien we opkomen aan de oostkant van de Zon, terwijl deze zonnevlammen produceert, maar deze laat zich nog steeds niet echt duidelijk zien. Deze zal misschien de komende week weer zonnevlammen gaan produceren. We zullen het zien. De x-ray lichtfrequentie liep extra op rond 14:30 E.T. (A-klasse). Daardoor is er meer licht dan normaal om te verwerken en dat wat niet meer kan of wil stromen in ons los getrild wordt om zichtbaar en voelbaar te worden en zo weer in de ware kwaliteit te komen. Verder zijn er geen bijzonderheden voor het elektromagnetische spectrum.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

LAATSTE NIEUWS:

De bestellingen worden 1x per week verzonden. Bestel je voor dinsdag 16:00 uur, dan worden je bestelling dezelfde week verzonden. (Meestal op woensdag of donderdag afgegeven bij DHL.) Als de gelegenheid het toelaat worden de bestellingen van woensdag en/of donderdag ook verzonden in dezelfde week, maar geen garantie dus als je besteld na dinsdag 16:00 uur. Neem een kijkje in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. De laatste zijn de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke).

NIEUWE VIDEO over de Totale Super Nieuwe Maan Eclips van maandag 8-4-2024:https://www.youtube.com/watch?v=tmctzGBV_u0

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Podcasts op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0  https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

Er wordt een nieuwe website gebouwd met veel technische verbeteringen, een optimale mobiele versie en een lichtere kleur regenboog-achtergrond. Het is helaas nog niet gelukt om de website te verhuizen naar de nieuwe versie. Dus je ziet  nog de oude omgeving. De nieuwe versie komt zo snel als verantwoord is online.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Veel M-klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAM ALERT, gaten in corona Zon aarde gericht en magnetische verbinding aarde en Zon zoekend (HCC). Lees meer…
Zeer hoge X-ray pieken, GROTE ZONNEVLAM ALERT, gaten corona aarde gericht, tegen elektronenstorm aan, hoge Schumannresonantie activiteit en verder alleen C-klasse zonnevlammen. Lees meer…
Zeer hoge X-ray pieken, situatie nog steeds tegen protonenstorm aan, mildere GROTE ZONNEVLAM ALERT en milde zonnestorm. Donderdag 16-5 was er een milde elektronencrash, zonnestorm tot kp-6, protonenstorm en een wisseling van magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC), die nu weer in een ‘ongewone’ magnetische verbinding zijn. In dit artikel ga ik de situatie van de afgelopen weken evalueren, omdat er toch een factor van manipulatie was van HAARP.

2 gedachten over “Elektromagnetische update donderdag 27-8”

 1. Hai Manuela,

  ik sprak je net even over de telefoon,
  maar wil je ook nog even complimenteren over je nieuwe website,
  want wat een fijne heerlijke, makkelijke en LICHTE met mooie kleuren website, heel fijn!

  Dankjewel ook weer voor je artikelen en updates,
  vanaf deze week ben ik er ineens weer even bij ..
  ma. en di. 24 en 25 aug. 2020 was ik extreem moe, zonder aanwijsbare reden, nu lijkt dit verklaard ..
  wo, do, en vandaag schijnt heel HELDER de ZON in mijn gemoed, ook je Webinars hebben me geholpen uit een zeer zware tijd te komen .. DANKJEWEL !

  xx Maya.

  Beantwoorden

Plaats een reactie