Elektromagnetische update woensdag 24-3

Zeer hoge X-ray pieken, elektronenstorm, gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht, lichte Schumannresonantie en een verstoord magnetisch veld in de nacht. Lees meer hieronder…

Er waren opnieuw super hoge X-ray pieken in de ochtend rond 10:00 uur van wel 120 p/cm3. En dat is extreem hoog. Dit zijn korte pieken van X-ray licht die ioniseren in de zonnewind dichtheid en daarmee zichtbaar worden.(Symptomen: hoge plotselinge korte lichtfrequenties die niet in een keer verwerkt kunnen worden. Hierdoor ontstaan uitgestelde ascentiesymptomen gedurende de dag(en) er na. Er wordt heel veel plotseling losgetrild en dat kan nog lang natrillen, omdat er ineens heel veel in beweging komt in de cellen en het energielichaam. Kan ook overbelasting geven van het zenuwstelsel, hoofdpijn/migraine, enz. Zelfde symptomen als zonnevlammen. Er was op deze woensdag een duidelijke verfijnde trilling voelbaar in het lichaam, ik vermoed door de combinatie van deze zeer hoge piek, de schumannresonantie en de elektronenstorm. De zeer hoge X-rya pieken brengen zeer hoge kosmische informatie binnen en dat kun je ook voelen als een trillende energie in je cellen en energielichaam. Je kan hierover lezen in mijn laatste twee astrologieartikelen: Artikel over de nieuwe Maan van 13 maart 2021 (artikel is actueel tot de volgende nieuwe Maan in april): https://inzichten.com/19533-2/ & een extra beschrijving van actuele processen en energie: ‘Universeel Al-bewustzijn , oorsprong van alles dat bestaat. https://inzichten.com/universeel-al-bewustzijn-oorsprong-van-alles-dat-bestaat/

Er was ook een elektronenstorm vanaf 8:00 uur Europese tijd en die zal nog wel een paar dagen aanhouden. In de nacht was er dus geen elektronenstorm. De symptomen daarvan zijn dat de elektrische energie weer sterker is en het ook gemakkelijker is om helder inzicht te krijgen en verbinding met de kosmos. Aarding kan wat minder makkelijk zijn. Dus ook deze verstoring is hoogfrequent.

Er is nog steeds een aantal gaten in de corona van de Zon, waarvan een deel op de Aarde gericht staat en voorlopig blijft deze nog een dag of 2/3 plasma richting de Aarde spuwen. Hooggevoelige mensen horen deze plasma aankomen vanaf het moment waarop de zonnewind vertrekt vanaf de Zon met de symptomen van hoge grove fluittonen in oren en hoofd.

De X-ray lichtfrequentie is licht verhoogd (hoge A-Klasse), maar dus nog niet zoveel dat je de impact ook voelt. Er waren een paar super kleine X-ray zonnevlammetjes. Rond 1:00 uur een B1.2 en rond 5:00 uur een B1.5. Dat is niet echt iets wat veel impact heeft op de Aarde.

Er was een lichte en gedeeltelijke Schumannresonantie actief tussen 3:00 en 16:00 uur.Tussen 4:00 en 10:00 uur was er geen data beschikbaar, dus het niet met zekerheid te zeggen wat er toen actief was. Maar omdat de SR al voor het uitvallen van de data actief was en erna ook nog, kunnen we er wel vanuit gaan dat de hele dag SR verstoring is geweest. De SR kan heel verschillend aanvoelen. De ene keer is het effect heftig dan andere momenten. Dat heeft volgens mij te maken met de combinatie van verschillende verstoringen, die je als een optelsom kan optellen en dat is de SR net de dat wat heftig alles nog verder in trilling brengt. Er was een duidelijke hele fijne trilling te voelen op deze woensdag, deze was in de nacht het sterkste. Ik vermoed dat het ook komt door de hele hoge X-ray piek die we ook te verwerken kregen in combinatie met de SR.

Het magnetisch veld was verstoord in de nacht tussen 1:00 en 8:30 uur, maar niet heel erg. Dit is hetzelfde zowel weergegeven door de satelliet als op grondniveau gemeten in Noord-Europa. In de nacht was de verstoring van het magnetisch veld dus het grootste. (Symptomen: aarding kan dan zeer wisselend zijn van warme voeten (goed geaard) naar koude voeten (slecht geaard) en grotere onrust. Ook het geheugen kan verstoord zijn, wanneer het magnetisch veld is verstoord. En natuurlijk als je lekker in je vel zit, goed in je stroom, dan helpen de verstoringen om juist inzichten te krijgen en met meer gemak hoger bewustzijn te ervaren. Wanneer er wel symptomen zijn, dan wordt er van alles los getrild, zodat je groei versnelt.)

Het uitgebreide artikel met de grafieken en uitleg onder de grafieken en symptomen beschrijving wordt vandaag niet geplaatst. Deze zal later deze week pas te zien zijn.

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

Dit is een weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. We zien waar de rode pijl staat hoge X-ray pieken die in de zonnewind dichtheid zichtbaar werden op woensdag 24-3 rond 10:00 Europese tijd (UT+1) met ongeveer 120 p/cm3 (dat is super hoog) dus voelbaar met flinke symptomen.

x-ray piek symptomen

Lees onder de afbeelding hierboven hoe hoog de pieken waren en rond welke tijd:

De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Verder geen extra detail informatie, die wordt later deze week nog geplaatst.

LAATSTE NIEUWS:

De bestellingen worden 1x per week verzonden. Bestel je voor dinsdag 16:00 uur, dan worden je bestelling dezelfde week verzonden. (Meestal op woensdag of donderdag afgegeven bij DHL.) Als de gelegenheid het toelaat worden de bestellingen van woensdag en/of donderdag ook verzonden in dezelfde week, maar geen garantie dus als je besteld na dinsdag 16:00 uur. Neem een kijkje in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. De laatste zijn de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke).

NIEUWE VIDEO over de Totale Super Nieuwe Maan Eclips van maandag 8-4-2024:https://www.youtube.com/watch?v=tmctzGBV_u0

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Podcasts op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0  &  https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

Er wordt een nieuwe website gebouwd met veel technische verbeteringen, een optimale mobiele versie en een lichtere kleur regenboog-achtergrond. Het is helaas nog niet gelukt om de website te verhuizen naar de nieuwe versie. Dus je ziet  nog de oude omgeving. De nieuwe versie komt zo snel als verantwoord is online.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Veel M-klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAM ALERT, gaten in corona Zon aarde gericht en magnetische verbinding aarde en Zon zoekend (HCC). Lees meer…
Zeer hoge X-ray pieken, GROTE ZONNEVLAM ALERT, gaten corona aarde gericht, tegen elektronenstorm aan, hoge Schumannresonantie activiteit en verder alleen C-klasse zonnevlammen. Lees meer…
Zeer hoge X-ray pieken, situatie nog steeds tegen protonenstorm aan, mildere GROTE ZONNEVLAM ALERT en milde zonnestorm. Donderdag 16-5 was er een milde elektronencrash, zonnestorm tot kp-6, protonenstorm en een wisseling van magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC), die nu weer in een ‘ongewone’ magnetische verbinding zijn. In dit artikel ga ik de situatie van de afgelopen weken evalueren, omdat er toch een factor van manipulatie was van HAARP.

Plaats een reactie